Oksegryte med kokosmelk

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
40–60 min

Denne retten kommer fra Kenya. En fyldig gryte med god karrismak.

Ingredienser

  • 500 g flatbiff av storfe i terninger
  • 2 ss olje til steking
  • 3 dl kokosmelk
  • 1 stk gulrot
  • 1 stk løk
  • 1 stk grønn paprika
  • 1 stk rød paprika
  • 2 stk tomat
  • 1 ts salt
  • 112 ss karri
  • 12 ts malt nellik

Slik gjør du

  1. Skjær kjøttet i 3 x 3 cm terninger. Brun kjøttet i olje i en dyp tykkbunnet gryte.
  2. Skjær løk, gulrot, paprika og tomat i ganske små stykker. Ha grønnsakene i gryten. Tilsett krydder, rør godt og tilsett kokosmelk.
  3. La det hele småkoke i 30 minutter.

 

Serveres med ris.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.