Lammeboller

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Prøv disse nydelige lammebollene. De er ypperlige som en smårett, enten til pasta eller som en tapasrett.

Ingredienser

  • 500 g kjøttdeig av lam
  • 2 ss strøkavring
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 1 båt hvitløk
  • 14 ts revet muskatnøtt
  • 1 stk egg
  • 2 ss hvetemel krydret med litt salt og litt pepper

Slik gjør du

  1. Bland sammen lammekjøttdeig og strøkavring i en bolle. Tilsett salt, pepper, knust hvitløk, revet muskat og egg.
  2. Form deigen til små boller og rull dem i det krydrede melet.
  3. Varm olje i en panne. Brun kjøttbollene i stekepannen og la de ettersteke på svak varme. Bollene kan også trekkes ferdig i en saus.
Hvis du synes lammesmaken blir for markant, erstatt halvparten av kjøttet med kabonadedeig.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.