Kyllingnachos

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Kyllingkjøttdeig gir mindre fett og færre kalorier enn tradisjonell kjøttdeig. Bruksmåten er akkurat den samme.

Ingredienser

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ss olje
  • 12 stk løk
  • 1 stk gul paprika
  • 1 stk grønn squash
  • 1 boks chilibønner
  • ca. 3 dl salsa
  • 1 pose tortillachips
  • 3 dl revet cheddar ost

Til pynt:

  • ca. 2 dl ruccula
  • ca. 4 ss sorte oliven
  • 12 stk rød paprika
  • 1 stk lime

Slik gjør du

  1. Fres kyllingkjøttdeig og løk i litt olje. Ha i paprika og squash og la det surre i noen minutter. Tilsett bønner og 2/3 av salsaen og varm opp.
  2. Ha kjøttblandingen i en ildfast form, eller små porsjonsformer. Sett noen tortillachips rundt kanten og dryss over revet ost. Gratiner i ovn ved 225 °C til osten har smeltet.
  3. Legg på litt rucculasalat, hakket oliven og paprika.

 

Server med resten av salsaen, rømme og limebåter.

 

  

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.