Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Gremolata

Gremolata

Ingredienser

porsjoner
  • 3 båter hvitløk
  • skall fra 1 stk. sitron
  • 1 bunt bladpersille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Gremolata er tradisjonet dryss over ossobuco, men også et ypperlig tilbehør til kjøtt og fisk. Prøv den for eksempel til lammestek, lammeribbe eller porchetta.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 3 båter hvitløk
  • skall fra 1 stk. sitron
  • 1 bunt bladpersille

Slik gjør du

  1. Rens og riv hvitløksbåter.
  2. Vask sitronen og riv skallet. 
  3. Finhakk persille.

Bland sammen, og server.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Italienske favoritter

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB11 26.04.2024 07:59:54