Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Gravet skrei med sennepssaus

Gravet skrei med sitron- og sennepssaus

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 600 g skreiloin skreifilet
  • 1,5 ss salt
  • 2 ss sukker
  • revet skall av 0,5 stk. sitron
  • 1 ts kvernet pepper
  • 1 potte frisk dill
  • 0,5 dl akevitt
  • 0,5 stk. grovt rugbrød

Sitron- og sennepssaus

  • 2 stk. eggeplomme
  • 1 ss sukker
  • revet skall og saft av 1 stk. sitron
  • 2 ss grov dijonsennep
  • 2 dl nøytral olje
  • 2 ss hakket frisk dill
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Skrei er en fantastisk råvare, og er super å bruke også i rå tilstand. Gravet skrei er perfekt som forrett eller som en av flere småretter på en buffet. Vi har brukt sitron, dill og akevitt som smakstinsetninger, og det er helt nydelig! 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 600 g skreiloin skreifilet
  • 1,5 ss salt
  • 2 ss sukker
  • revet skall av 0,5 stk. sitron
  • 1 ts kvernet pepper
  • 1 potte frisk dill
  • 0,5 dl akevitt
  • 0,5 stk. grovt rugbrød

Sitron- og sennepssaus

  • 2 stk. eggeplomme
  • 1 ss sukker
  • revet skall og saft av 1 stk. sitron
  • 2 ss grov dijonsennep
  • 2 dl nøytral olje
  • 2 ss hakket frisk dill

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Gravet skrei med sennepssaus

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Alt du trenger å vite om Bocuse d’Or Europa

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB12 02.05.2024 20:26:14