Fløtegratinerte grønnsaker

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
40–60 min

Prøv fløtegratinerte grønnsakene til bayonneskinke eller andre kokte og lettrøkte steker, som lettsaltet røkt lammelår. Ellers kan du servere dem til alt du vil ha grønnsaker og poteter til. Nydelig til kalvestek!

Ingredienser

  • 2 stk gulrot
  • 4 stk mandelpotet
  • 1 stk persillerot
  • 1 stk fennikel
  • 12 stk sellerirot
  • 3 dl kremfløte
  • 1 ts salt

Slik gjør du

1. Rens og skjær grønnsaker og poteter i skiver. Legg dem i en smurt ildfast form eller porsjonsformer og hell på fløte. Dryss over salt.

2. Gratiner i ovnen på 200 ºC til grønnsakene er møre, ca. 40 minutter.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.