Enchiladas for tapas

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Det enkle kan ofte være det beste. Prøv enchiladas med kylling, salsa og ost neste gang du lager tapas.

Ingredienser

  • 2 stk hvetetortilla
  • 2 ss tacosaus
  • 100 g stekt kyllingkjøttdeig eller kylling i biter
  • 4 ss revet hvitost
  • 14 stk finhakket løk

Slik gjør du

Slik gjør du: 

  1. Smør en tortillalefse med tacosaus og fordel kylling, ost og løk over.
  2. Legg den andre lefsen på toppen og stek lefsene i middels varm stekepanne. Snu dem et par ganger ved hjelp av en stekespade. Enchiladasen er ferdig når den er gyllenbrun og osten har smeltet.
  3. Skjær enchiladasene i snipper før servering.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.