Eggesalat med reker

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

 Eggesalat med reker er utrolig godt! Server som pålegg på brød eller fyll i en baguett.

Ingredienser

  • 5 stk egg
  • 1 stk avokado
  • 200 g reker i lake
  • 1 pk ruccula , evt. iblandet litt dill
  • 1 ts pepperrot på tube
  • 12 dl ravigottesaus (eller litt mer)
  • 12 dl majones , evt. kesam
  • 14 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

1. Kok egg i 8 minutter og avkjøl.

2. Sil laken fra reker. Grovhakk reker og egg. Bland inn pepperrot, hakket grønt og avokadoterninger.

3. Bland ravigottesaus og majones. Bland alt forsiktig sammen. Smak til med salt og kvernet pepper. Pynt med reker og egg. Sett kaldt til servering.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.