Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Crème chantilly

Créme chantilly

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl kremfløte
  • 1 ss sukker
  • 1 ts vaniljesukker , eller vaniljeekstrakt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Crème chantilly er det franke navnet på en pisket krem vi mange kjenner til når bløtkaken skal lages. Kremen er litt søtet med sukker og vanilje, og den egner seg derfor godt som fyll i kaker eller servert til desserter. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl kremfløte
  • 1 ss sukker
  • 1 ts vaniljesukker , eller vaniljeekstrakt

Slik gjør du

  1. Pisk sammen kald kremfløte, sukker og vaniljesukker eller vaniljeekstrakt til en myk og luftig krem. Du kan enten piske med en håndmikser, i kjøkkenmaskin eller for hånd. Skal du piske for hånd anbefaler vi å avkjøle piskebollen slik at den er kald, det letter jobben med piskingen. 
  2. Bruk kremen som fyll til kremkaker eller server den til desserter. Oppbevar kremen kaldt. 

Crème chantilly

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB11 10.05.2024 20:51:23