Bruschetta med kremost og reinsdyrskav

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Reinsdyrskav som tapas? Selvfølgelig! Server små bruschetta med skav, kremost og tyttebær som del av et større tapasbord. Enkelt, eksotisk og fantastisk godt!

Ingredienser

  • 250 g reinsdyrskav
  • 112 ss smør til steking
  • 12 ts malt kanel
  • 14 ts malt kardemomme
  • 12 ts salt

  • 10 skiver baguette
  • 1 ss olje til steking
  • 12 beger kremost med urter , gjerne timian og rødløk
  • 5 ts rørt tyttebær

Slik gjør du

1. Skjær baguette i skiver. Stek skivene gylne i litt olje i en stekepanne. Legg stekte skiver over på tørkepapir.

2. Stek halvtint reinsdyrskav raskt i en varm stekepanne med litt smør. Ha over kanel, kardemomme og salt.

3. Smør baguetteskiver med kremost. Ha på reinsdyrskav og rørte tyttebær.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.