Barbequesaus

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Denne barbequesausen passer veldig godt til all slags grillmat, men vent med å pensle kjøttet til slutten av grillingen. Barbequesauser inneholder ofte en del sukker som gjør at det brenner hvis du pensler på for tidlig. Sett gjerne sausen på bordet slik at de som ønsker det kan ta på litt ekstra.

Ingredienser

  • 1 ss olje
  • 1 stk liten løk
  • 2 båt hvitløk
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 dl eplecidereddik
  • 1 dl vann
  • 1 dl sterk kaffe
  • 3 ss brunt sukker
  • 2 ss malt chilipepper
  • 2 ss tomatpuré
  • 112 ss worchestershiresaus
  • 12 ss dijonsennep
  • 112 ts salt
  • 2 ts grovmalt pepper
Vis næringsinnhold
Energi
83kcal
Fett
2.5g
Protein
1.3g
Karbohydrater
13.8g
Jern
1.3mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Finhakk løk og hvitløk og bland sammen alle ingrediensene.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.