Asiatisk potetsalat

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Potetsalat er alltid populært. Det har etterhvert kommet mange varianter. Her får du en variant som er inspirert fra Asia, smakssatt med blant annet chili, limesaft og kajennepepper. Passer til det meste av stekt og grillet kjøtt.

Ingredienser

  • 600 g kokt potet
  • 1 stk purre
  • 1 bunt reddik
  • 1 stk gul paprika
  • 1 stk rød chili
  • 1 bunt frisk gressløk

Dressing:

  • 3 ss olivenolje
  • 1 ss eddik, 7 %
  • 1 ss limesaft
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 12 ts kajennepepper

Slik gjør du

1. Kok potetene, avkjøl litt og del i skiver. Skjær purre, reddik og paprika i skiver,  finhakk chili og gressløk. Ha alt over i en bolle og bland lett.

2. Bland sammen ingrediensene til dressingen og hell over potetsalaten. Vend forsiktig slik at dressingen fordeler seg godt.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.