Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lapskaus med kjøttdeig

Lapskaus med kjøttdeig

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 2 ss margarin
  • 1 stk. løk
  • 5 stk. potet
  • 2 stk. gulrot
  • 0,5 stk. purre
  • 1 ts tørket timian
  • 1 stk. laurbærblad
  • 7 dl kjøttbuljong (utblandet)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lapskaus med kjøttdeig og gode rotgrønnsaker er både raskt, enkelt og godt. Dette blir en hverdagslapskaus som er ferdig på under 20 minutter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 2 ss margarin
  • 1 stk. løk
  • 5 stk. potet
  • 2 stk. gulrot
  • 0,5 stk. purre
  • 1 ts tørket timian
  • 1 stk. laurbærblad
  • 7 dl kjøttbuljong (utblandet)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Sever rykende varm, gjerne i følge med flatbrød eller annet brød.

Du kan også bruke grønnsaker som sellerirot, persillerot eller kålrot. Tilsetter du mer kjøttbuljong blir det mer en suppelapskaus, som også er veldig godt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB13 02.05.2024 14:26:00