Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Koreansk eggerøre (Gyeran Jjim)

Koreansk eggerøre

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. egg
  • 2 ts fiskesaus (asiatisk)
  • 5 dl grønnsak- eller kyllingkraft

Til servering:

  • 1 stk. vårløk
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus) (kan sløyfes)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Koreansk eggerøre, også kalt Gyrean jjim, er perfekt om du vil prøve en ny vri på eggerøren. Vi har byttet ut den tradisjonelle dashi-kraften med en grønnsak- eller kyllingkraft som gir en litt annen smak, men allikevel en luftig, porøs og litt annerledes eggerøre. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. egg
  • 2 ts fiskesaus (asiatisk)
  • 5 dl grønnsak- eller kyllingkraft

Til servering:

  • 1 stk. vårløk
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus) (kan sløyfes)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Har du ikke fiskesaus kan du bruke soyasaus. 

Du kan også erstatte dashi med miso.

Server gjerne med kokt eller stekt ris. 

Koreansk eggerøre (Gyeran Jjim)

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Perfekt eggerøre

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB12 03.05.2024 04:45:10