Lammekoteletter med tzatzikirisotto

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Det beste fra to matnasjoner! Italia møter Hellas i denne spennende blandingen.

Ingredienser

  • 8 stk lammekotelett
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss olje

T zatzikirisotto:

  • 5 dl arborioris (risottoris)
  • 1 l vann
  • 12 stk agurk
  • 4 dl yoghurt naturell
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 1 ts salt

Slik gjør du

1. Kok ris etter anvisning på pakken, ca. 20 minutter.

2. Riv agurk grovt, og press ut litt vann fra den. Rør agurken inn i risen sammen med yoghurt og finhakket hvitløk. Smak til med salt.

3. Krydre lammekoteletter med salt og pepper. Bruk stek varme og brun dem raskt på begge sider i en panne med olje. Etterstek på svakere varme i 2-3 minutter.

Server gjerne med en frisk salat.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.