Spicy couscoussalat

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

I denne retten får couscousen blant annet følge med tacokrydder, hvitløk og nydelig magert svinekjøtt. En smakfull “crossoverrett” som fort kan bli familiens salatfavoritt.

Ingredienser

  • 500 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 2 båt hvitløk , finhakket
  • 1 pose tacokrydder
  • 12 dl vann

  • 412 dl couscous

  • 4 stk tomat i terninger
  • 12 stk agurk i terninger
  • 1 stk lime , skall og saft
  • 1 bunt bladpersille , grovhakket
Vis næringsinnhold
Energi
512kcal
Fett
8.6g
Protein
40.6g
Karbohydrater
63.9g
Jern
2.2mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Brun kjøttstrimlene i varm panne sammen med hvitløk. Tilsetter tacokrydder og vann, og kok opp.

2. Kok couscous etter anvisning på pakken.

3. Bland kjøtt, couscous, tomater, agurk, limesaft/-skall og bladpersille.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.