Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Blomkåltabbouleh

Blomkåltabbouleh

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. blomkål
  • 2 stk. klementin
  • 1 stk. granateple
  • 12 stk. tørket aprikos
  • 5 ss olivenolje
  • saften av 1 stk. sitron
  • 2 ss rørsukker
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,5 potte frisk mynte
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 1 dl mandler
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Tabbouleh er tradisjonsmat i Midtøsten, og lages vanligvis med bulgur og persille. Vi har erstattet bulgur med finrevet, rå blomkål til denne rawfood-tabboulehen. En fin middagsrett for fire personer, eller som en av flere retter på et meze-bord.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. blomkål
  • 2 stk. klementin
  • 1 stk. granateple
  • 12 stk. tørket aprikos
  • 5 ss olivenolje
  • saften av 1 stk. sitron
  • 2 ss rørsukker
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,5 potte frisk mynte
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 1 dl mandler

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Er det ikke sesong for klementiner, så bytt den ut med annen søt frukt som for eksempel pære, appelsin, nektarin eller plomme

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 07.05.2024 15:44:55