Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Marengsgresskar

Marengsgresskar

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. romtemperert eggehvite
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts sitronsaft
  • 225 g sukker
  • 0,5 ts oransje konditorfarge ( du kan eventuelt blande rød og gul )
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Skumle marengsgresskar til Halloween – perfekte som dekorasjon til halloweenfesten, som halloweengodis eller som kakepynt. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. romtemperert eggehvite
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts sitronsaft
  • 225 g sukker
  • 0,5 ts oransje konditorfarge ( du kan eventuelt blande rød og gul )

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Best resultat får du om du bruker en pastafarge eller en tykk konditorfarge slik at marengsen holder seg tykk selv etter at fargen er tilsatt.
Marengsgresskarene blir ekstra kule om du bruker en tusj eller penn med spiselig farge og tegner ansikter på dem.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB14 02.05.2024 09:12:20