Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Grillet kyllingfilet med mangosalat

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 ss nøytral olje til grilling
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Chiliglaze:

  • 3 ss sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 1 ts dijonsennep
  • 2 ts worchestershiresaus
  • 1 ss nøytral olje

Mangosalat:

  • 2 stk. mango
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 stk. rød chili
  • 0,5 bunt frisk koriander
  • 0,5 potte frisk mynte
  • 0,5 pk ruccula
  • 1 stk. lime
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 422 kcal
Fett 12 g
Protein 44 g
Karbohydrater 32 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grillet kyllingfilet er manges sommerfavoritt. Sammen med denne friske mangosalaten blir det et nydelig måltid med fantastiske smaker. Vel bekomme!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 ss nøytral olje til grilling
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Chiliglaze:

  • 3 ss sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 1 ts dijonsennep
  • 2 ts worchestershiresaus
  • 1 ss nøytral olje

Mangosalat:

  • 2 stk. mango
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 stk. rød chili
  • 0,5 bunt frisk koriander
  • 0,5 potte frisk mynte
  • 0,5 pk ruccula
  • 1 stk. lime

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Når du griller på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Når grillingen skjer på indirekte varme ligger maten under lokk litt vekk fra varmekilden, i "den litt kaldere sonen".

Server den saftig kyllingfileten skåret i skiver med mangosalaten.

Grillet kyllingfilet med mangosalat

Vil du ha flere tips til tilbehør? Vi har en egen temaside med tilbehør til grillmaten. Der finner du både brokkolisalat med bacon og mye annet godt som passer til grillet kyllingfilet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Grillmat – litt sunnere

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11612, server:MP-PRD-WEB15 21.09.2024 02:52:18