Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Blåbærfromasj

Blåbærfromasj

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. egg
  • 25 g sukker
  • 5 dl kremfløte
  • 3 dl blåbærsyltetøy
  • 3 stk. gelatinplater
  • 125 g blåbær
  • 3 ss frisk mynte
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Fromasj er en luftig og herlig delikat dessert. Denne lekre blåbærfromasjen er nydelig, og kan serveres i porsjonsglass eller i en dessertskål.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. egg
  • 25 g sukker
  • 5 dl kremfløte
  • 3 dl blåbærsyltetøy
  • 3 stk. gelatinplater
  • 125 g blåbær
  • 3 ss frisk mynte

Slik gjør du

  1. Legg gelatinplatene i en bolle med kaldt vann i sju minutter.
  2. Pisk sammen egg og sukker til eggedosis. Vend inn blåbærsyltetøy.
  3. Pisk fløten til krem til den blir luftig og myk.
  4. Smelt gelatinen i en liten kjele med et par teskjeer vann og tilsett dette i eggedosisen.
  5. Vend inn kremen.
  6. Fordel blandingen i porsjonsglass eller i en bolle. Sett på kjøl i minst to timer så den får satt seg.
  7. Pynt med blåbær og mynte. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 29.04.2024 01:01:53