Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kremet elggryte

Kremet elggryte

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 600 g grytekjøtt av elg
  • 2 ss margarin
  • 1 pose stjerneløk (delikatesseløk)
  • 6 dl kjøttbuljong (utblandet) eller kraft
  • 200 g skogsopp eller annen sopp
  • 150 g aspargesbønner
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 4 skiver brunost
  • 1,5 ss maisenna
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (15)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En elggryte er snaddermat på en sur høstdag. Den passer seg selv mens poteten koker.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 600 g grytekjøtt av elg
  • 2 ss margarin
  • 1 pose stjerneløk (delikatesseløk)
  • 6 dl kjøttbuljong (utblandet) eller kraft
  • 200 g skogsopp eller annen sopp
  • 150 g aspargesbønner
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 4 skiver brunost
  • 1,5 ss maisenna

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server kremet elggryte med kokte poteter, tyttebær og flatbrød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 20.04.2024 12:04:39