Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rypehjerte med dram

Rypehjerte med dram

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. rypehjerte
  • 2 stk. einebær
  • 1 ss smør
  • 8 cl akevitt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Server det lille, møre og velsmakende rypehjertet som en helt spesiell appetittvekker til gjestene sammen med en velsmakende dram.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. rypehjerte
  • 2 stk. einebær
  • 1 ss smør
  • 8 cl akevitt

Slik gjør du

  1. Tørk rypehjertene godt med tørkepapir.
  2. Varm en stekepanne og ha i smør og einerbær. Når smøret bruser godt kan du legge i rypehjertene. Stek dem i ca. 2 minutter, til de får en fin farge, men fortsatt er litt rosa inni. Krydre med litt salt og pepper.
  3. Hell opp din favorittdram i fire glass, og bruk en tannpirker eller en rengjort rypefjær til å servere rypehjertene.
Rypelever kan stekes og serveres på samme måte.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 20.04.2024 15:33:20