Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pasta med ratatouille

Pasta med ratatouille

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. rødløk
  • 2 stk. aubergine
  • 2 stk. grønn squash
  • 6 stk. tomat
  • 2 stk. rød paprika
  • 4 båter hvitløk
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ts tørket timian
  • 1 boks hakkede tomater
  • saft og finrevet skall av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ss sukker
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det tar litt tid å lage en ordentlig ratatouille, men når duften av hvitløk, urter og grønnsaker brer seg i huset vet du at det var vel anvendt tid. Nykokt pasta med ratatouille er en nydelig vegetarisk middag som de aller fleste vi like.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. rødløk
  • 2 stk. aubergine
  • 2 stk. grønn squash
  • 6 stk. tomat
  • 2 stk. rød paprika
  • 4 båter hvitløk
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ts tørket timian
  • 1 boks hakkede tomater
  • saft og finrevet skall av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ss sukker

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Ratatoille er nydelig som fyll i lasagne, og kan brukes som topping på pizza. Den kan også spises kald.

Dryss gjerne revet parmesan eller annen ost over retten ved servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 20.04.2024 08:29:42