Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grissini med spekeskinke

Grissini med spekeskinke

Ingredienser

porsjoner
  • 16 stk. grissini
  • 16 skiver spekeskinke

Rømmedipp

  • 3 dl lettrømme
  • 4 ss nypresset sitronsaft
  • 1 dl revet parmesan
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En skive god norsk spekeskinke rundt en brødpinne. En klassiker ved siden av et godt glass, som snacks eller som en enkel forrett. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 16 stk. grissini
  • 16 skiver spekeskinke

Rømmedipp

  • 3 dl lettrømme
  • 4 ss nypresset sitronsaft
  • 1 dl revet parmesan
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Rull en spekeskinkeskive rundt hver grissini.
  2. Blandd sammen ingrediensene til rømmedippen.
  3. Legg brødpinnene opp på et fat og server med rømmedipp.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 20.04.2024 00:43:23