Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Jordbærcampari

Jordbærcampari

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. jordbær
  • 6 cl campari
  • 1 dl knuste isbiter
  • 1 dl appelsinjuice , gjerne friskpresset
  • 2 dl sitronbrus

  • 2 båter appelsin til pynt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Campari og juice er en klassisk sommerdrink mange elsker. Med litt puré av ferske jordbær heves smaken til nye høyder. Jordbærcampari egner seg like godt som en frisk aperitiff til sommerfesten som til en forførende Valentin-dessert til en du er ekstra glad i.  

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. jordbær
  • 6 cl campari
  • 1 dl knuste isbiter
  • 1 dl appelsinjuice , gjerne friskpresset
  • 2 dl sitronbrus

  • 2 båter appelsin til pynt

Slik gjør du

  1. Rens jordbær og ha dem i en liten arbeidsbolle. Mos dem fint med en gaffel eller kjør dem til puré med en stavmikser.
Du kan godt bruke frosne jordbær. Tin dem før du moser dem. Dette kan forberedes i god tid før du skal servere.
  1. Fordel jordbærpureen i bunnen av to glass og ha på campari og is.
Legg gjerne glassene i fryseren en stund. Kalde glass holder drinkene kalde lengre, og du får en lekker «frostlook» på glassene.
  1. Fyll på med appelsinjuice og sitronbrus. Pynt med en appelsinbåt og ha i sugerør.

Server gjerne med en god konfekt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 20.04.2024 15:34:08