Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lammekebab i pita

Lam i pita

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g benfritt lammekjøtt
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts hvitløkssalt
  • 1 ts frisk oregano
  • 1 ts frisk koriander
  • 1 ts karve
  • 1 ss hvetemel
  • 4 stk. pitabrød
  • 1 stk. hjertesalat eller annen salat
  • 2 stk. tomat
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 stk. vårløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Strimler av lammekjøtt krydret med en spennende krydderblanding smaker godt i varme pitabrød. En fin måte å bruke opp restene av lammesteken! Enkelt, raskt og veldig, veldig godt.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g benfritt lammekjøtt
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts hvitløkssalt
  • 1 ts frisk oregano
  • 1 ts frisk koriander
  • 1 ts karve
  • 1 ss hvetemel
  • 4 stk. pitabrød
  • 1 stk. hjertesalat eller annen salat
  • 2 stk. tomat
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 stk. vårløk

Slik gjør du

  1. Knus oregano, koriander og karve i en morter eller plastpose. Tilsett resten av krydderet og hvetemelet og bland godt.
  2. Skjær kjøttet i tynne strimler og vend dem i krydderblandingen. Varm olje eller margarin i en stekepanne og stek kjøttet ved sterk varme.
  3. Varm pitabrød som beskrevet på pakken. Fyll pitabrødene med det stekte kjøttet sammen med salat, tomat, løk og vårløk.
Hjemmelaget tzatziki smaker nydelig til. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB12 16.04.2024 14:12:30