Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrpølse med syltet rødløk

Reinsdyrpølse med syltet rødløk

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. reinsdyrpølse
  • 2 stk. pølsebrød
  • 6 stk. aromasopp
  • 1 ss smør til steking

Syltet rødløk:

  • 1 stk. rødløk
  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl eplecidereddik
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hva er bedre enn en skikkelig god pølse når du er på tur? Ta med deg reinsdyrpølse og syltet rødløk neste gang du får lyst på ekstra spennende turmat. Syltet rødløk kan lages på forhånd og oppbevares i en tett boks på turen. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. reinsdyrpølse
  • 2 stk. pølsebrød
  • 6 stk. aromasopp
  • 1 ss smør til steking

Syltet rødløk:

  • 1 stk. rødløk
  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl eplecidereddik

Slik gjør du

  1. Rens rødløk, og skjær den i tynne skiver. Kok opp vann, sukker og eddik i en liten kasserolle. Legg i rødløk når sukkeret har løst seg opp. 
  2. Kok opp, trekk kasserollen av platen og avkjøl. Ha løken i en tett boks om du skal ha den med på tur. 
  3. Rens sopp og del den i båter. Stek soppen i smør til den er gyllen. Det kan du enten gjøre før turen eller fyre opp primusen ute i det fri.
  4. Lag små snitt i pølsene på hver side. Fres dem i en stekepanne eller på primusen til de er gjennomvarme. 

Server de varme pølsene i brød sammen med stekt sopp og syltet rødløk. 

Reinsdyrpølse med syltet rødløk

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB12 25.04.2024 00:26:37