Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rosenkål med blå druer

Rosenkål med blå druer

Ingredienser

porsjoner
  • 650 g rosenkål
  • 250 g blå druer
  • 2 ss smør
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Rosenkål med blå druer smaker overraskende godt og passer spesielt godt sammen med kalkun, for eksempel til Thanksgiving.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 650 g rosenkål
  • 250 g blå druer
  • 2 ss smør
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Skjær av stilkfestet på rosenkål og plukk vekk de ytterste bladene. Skyll i kaldt vann. Skyll druer og plukk dem av stilken.
  2. Varm en vid stekepanne eller sauteringspanne og tilsett smør og rosenkål. Fres rosenkålen på middels varme i 4-5 minutter, til den begynner å bli myk, men fortsatt har tyggemotstand. Tilsett druer og fres med til de er gjennomvarme, ca. 1 minutt. Smak til med salt og pepper og rør inn sitronsaft rett før servering. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 24.04.2024 14:16:12