Ukemeny uke 49/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

PASTA MED KIKERTBOLLER OG GULROTPESTO

Er du på jakt etter en enkel, men god vegetarisk hverdagsmiddag? Prøv vår oppskrift på kjempegode kikert- og nøtteboller med pasta og gulrotpesto, da vel!

STEKT TORSK MED KAPERSVINAIGRETTE

Torsk er en helt fantastisk matfisk som tåler tilbehør med mye smak. Her har du en frisk og lett torskerett akkompagnert med kapersvinaigrette og sukkererter med en «touch» nydelig kardemommesmak.

BRENNENDE KJÆRLIGHET

Brennende kjærlighet er en barnevennlig klassiker som voksne også elsker. Hjemmelaget potetmos med ost, bacon og sopp er deilig kosemat for hele familien. Nam nam!

KYLLINGGRYTE MED PAPRIKA OG SENNEP

Her er en rask kyllinggryte med masse smak! Den lager du med norsk kyllingfilet i strimler, grov sennep og godt med grønnsaker. Toppet med friske urter og gresk yoghurt blir det både friskt og fantastisk godt.

REKER MED URTEMAJONES

Prøv en vri på dressingen til rekene. Green Goddess majones er grønn og lekker og veldig populær i USA. Vi kaller den urtemajones. Deilig urtesmak passer perfekt til rekene!

BIFF STROGANOFF

Biff Stroganoff er en av Russlands mest berømte matretter. Vi har laget en variant med mørt biffkjøtt i en fyldig tomatisert saus.

JULESKINKE MED OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER

Juleskinke er ferdig kokt. Den egner seg ypperlig til raske og smakfulle førjulsretter. Denne middagen krever lite forberedelse og er til god hjelp i en travel førjulstid.

UKENS DESSERT

ISPARFAIT MED BRENTE MANDLER

Hjemmelaget isparfait er en super juledessert. Det er gøy å lage iskrem fra bunnen av. I tillegg er det lettvint å ha desserten ferdiglaget i fryseren før selskapet. Brente mandler er sesongriktig og godt tilbehør til en juledessert.

UKENS BARNEVENNLIGE OPPSKRIFT

MAKI MED LAKS OG AGURK

Her viser vi deg hvordan du lager maki sushi, som er en rullet sushi. Det er kjempegodt, og du kan gjerne være kreativ og fylle de med ulike typer fisk og sjømat. Varier gjerne med mango, agurk, avokado og vårløk. Kanskje du kan invitere noen på sushi-verksted?

Se forrige ukes ukemeny for flere gode middagstips.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.