Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Risotto med gresskar

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Risotto er vidunderlig godt når den er laget riktig. Den skal være nesten flytende – som en tynn grøt, og fortsatt ha litt «bitt» i riskornene. Sødmen og kryddersmaken i det stekte gresskaret er nydelig i denne risottoen. 

  • Grove fiskekaker med karristuede rotgrønnsaker

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Nystekte, hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt og er en ypperlig måte å servere fisk på. Her får du dem med en deilig karristuing og stekte poteter, men det er ingenting i veien for å nyte fiskekakene mellom et godt burgerbrød eller i en fiskewrap. 

  • Kyllinglår med cherrytomater

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Kjøtt fra kyllinglåret er smakfullt og mørt og tåler tøffere behandling enn kyllingfilet. Her har du en deilig alt-i-ett-rett med grønnsaker og kylling, ferdig på under en time.

  • Lettsaltet lammekjøtt med raspeballer

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Saltkjøtt av lam med raspeballer er nydelig tradisjonsmat som smaker. Om du vil lage kålrotstappe som her eller bare servere med kokt kålrot i skiver, det blir opp til deg.

  • Pizza med kjøttboller og oliven

    Denne oppskriften har fått 4,1 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Deilig hjemmelaget italiensk pizza for to, toppet med tomatsaus, kjøttboller og oliven. 

  • Reinsdyrfilet med stekt sopp og småløk

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Med reinsdyrfilet på menyen sikrer du selskapet ditt festmat som smaker fantastisk. Av alle kjøttslag man får tak i er nok reinsdyrkjøtt det med aller mest smak, og i tillegg er det garantert mørt!

  • Fiskefrikassé med rød og hvit fisk

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    En smakfull fiskegryte med grønnsaker, nydelig saus og fersk fisk. Vi har brukt ørret og kveite i vår frikassé, men her er det mange muligheter. Spanderer du litt blåskjell, reker eller andre skalldyr i frikaséen, blir den enda bedre.

  • Ovnspannekake med honning og nøtter

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Elsker du pannekaker, men synes det tar for lang tid å steke dem? Sleng hele røra i stekeovnen, da vel! Vi lover at denne fluffy ovnspannekaken får bein å gå på i det øyeblikket du setter den på bordet!

  • Bakt potet med digg

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Bakt potet med godt fyll er skikkelig digg! Vi har fylt den med skinke, rømme og ost, men du kan fylle den med det du liker best.

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!

version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 19.04.2024 13:12:48