Ukemeny uke 38/2019

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

HUEVOS RANCHEROS

Rask middag eller en skikkelig frokost på dager du trenger en heftig start! Bønner, egg, salsa, vårløk og koriander. Que rico! 

OVNSBAKT TORSK MED VARM SOPPSALAT

Den aller enkleste måten å tilberede fersk torskefilet på, er å bake den i ovnen. Kjapt og godt – og det gir deg hendene fri til å lage et deilig tilbehør. Denne middagen har du på bordet på under en halv time.

KREMET SPAGETTI MED KJØTTDEIG AV SVIN, BACON OG ERTER

En rask middag med pasta, kjøttdeig av svin, bacon og erter. Enkel og velsmakende hverdagsmiddag for hele familien. 

GRESSKARSUPPE MED KYLLING

En gyllengul, varmende og smakfull gresskarsuppe med rause biter av kylling er super mat å servere når vinden hviner rundt hushjørnene! Og på lune høstkvelder også!

SASHIMI MED SOYAGLAZE

Alle elsker sashimi! Retten er inspirert av det japanske kjøkkenet, der sashimi betyr å servere fisk eller skalldyr rå, i tynne skiver. Det vanligste er å servere ponzusaus til, men vi har valgt å servere denne forretten med en deilig soyaglaze. 

KRYDDERSKANKER MED GRØNNSAKER

Møre, saftige lammeskanker er en delikatesse. Her har vi krydret lammeskankene med varme krydder som spisskummen, koriander, chili og gurkemeie. Servert med bakte grønnsaker er dette perfekt mat for gode venner.

CHILI CON CARNE MED HØYRYGG

Chili con carne betyr chili med kjøtt - og i dette tilfellet med høyrygg som langtidskoker til det blir mørt og godt, og gir deg en gryte med masse smak!

UKENS DESSERT

SMULDREPAI MED EPLER

Smuldrepai med epler er en enkel og elsket klassiker i den norske eplehøsten. Server med hjemmelaget vaniljesaus eller en klatt créme fraîche, og nyt de friske, norske eplene i søt innpakning!

UKENS BARNEVENNLIGE OPPSKRIFT

EPLEMUFFINS

Deilige muffins med smak av eple, vaniljekrem og kanel. Dette blir ca. 10 muffins, men mengden kan variere avhengig av størrelsen på muffinsformene dine. Et godt tips er å stette muffinsformene i et muffinsbrett først, - da holder de formen enklere. Hvis du vil, kan du også bytte ut eple med pære i denne oppskriften. 

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.