Ukemeny uke 32/2019

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

BAKT SØTPOTET MED BROKKOLIPESTO OG STEKTE KIKERTER

Vi nordmenn har for alvor fått øynene opp for den anvendelige søtpoteten! Her har vi bakt den i ovnen til den er helt myk, og toppet den med sprøstekte kikerter og en pesto av brokkoli og basilikum.

KYLLINGSUPPE MED PASTA OG BROKKOLI

Kyllingsuppe med pasta og brokkoli er mettende og godt. Suppen er både rask, enkel og mager på samme tid.

LYSING MED POTETMOS OG PISTASJPESTO

Kommer du over lysing i fiskedisken, så benytt anledningen og tilbered et nydelig fiskemåltid med denne delikate fisken med hvitt og fast kjøtt. Hjemmelaget potetmos og pesto er nydelig følge.

LAMMESPYD

Lammekoteletter i skiver er perfekt til grillen. Tre dem på spyd og grill dem på høy varme. Couscous med grillede grønnsaker og persille er skikkelig godt tilbehør. 

MAISTORTILLA MED PULLED PORK

Tacos med pulled pork! Hjemmelagde mexicanske maistortilla er godt, glutenfritt og enkelt å få til. Fyll tortilla med saftig pulled pork og frisk og søt kålsalat med mango. Yummy!

KJØTTDEIGPAI

Kjøttdeigpai er mat som passer for hele familien og vennegjengen. Det er litt forberedelser på forhånd, men veldig lettvint å servere. Server med salat ved siden av.

GRILLET KONGEKRABBE

Kongekrabbe, eller kamsjatkakrabbe, er en plagsom delikatesse som er i ferd med å spre seg langs kysten av Norge nordfra. Er du heldig, får du tak i ferske klør – de er fantastiske å legge på grillen!

UKENS DESSERT

VANNMELON OG RIPS MED IS

Vannmelon er både forfriskende og søtt, sammen med rips og deilig iskrem, så har du en god dessert på veldig kort tid.

UKENS BARNEVENNLIGE OPPSKRIFT

KYLLINGSPYD MED PEANØTTSALAT

Kyllingspyd er godt og enkelt å grille. Server den sammen med en frisk salat med penøttdressing! Her har vi fylt salaten på små porsjonsglass, men du kan også ha det i en stor bolle, hvis du vil det. Husk å alliere deg med en voksen som kan hjelpe deg med grillingen!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.