Ukemeny uke 3/2019

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

SHAKSHUKA

Shakshuka er en rett der egg posjeres i en deilig tomatsaus. Dette er en sunn middagsrett, som også kan spises som en deilig lunsj eller en helgefrokost. 

FISKEGRYTE MED LIMETOUCH

Lime, som er sitronens lillebror, setter et herlig søtsyrlig touch på denne fiskegryten. Retten passer perfekt når du skal servere noe godt til gjestene dine, men kan også være et fargerikt innslag i form av en hverdagsmiddag.

KYLLINGFILET I FORM

Denne kyllingformen med smak av karri er en sikker vinner på middagsbordet for både store og små. Og det beste er at den lager seg nærmest selv. 

LETTSALTET TORSK MED GRØNNKÅL OG BYGGRIS

Når du trenger snarlaget mat kan denne retten med grønnkål, byggris og et lite dryss grovhakkede mandler være midt i blinken. På kort tid har du altså mat som er smakfull som bare rakker`n.

ARGENTINSKE EMPANADAS

Empanadas er nydelig kjøttfyll innbakt i en deig, nesten som en liten innbakt pizza.

HELSTEKT INDREFILET MED RATATOUILLE

Indrefilet av svin er det møreste stykket på dyret. Den har en mild, fin smak og er i tillegg mager. I denne oppskriften serverer vi svinefileten med ratatouille - klassisk fransk tilbehør med masse deilige grønnsaker.

LEVER I FLØTESAUS

Lever i fløtesaus er en nytelse, hvis man bare liker lever. Pass på å ikke steke leveren tørr, men brun den raskt og la den trekke ferdig i den gode fløtesausen.

UKENS DESSERT

STORE MUFFINS

Dette blir store, gode og saftige muffins. Perfekt for bursdagsselskap eller når du vil unne deg noe godt!

UKENS BARNEVENNLIGE OPPSKRIFT

HAVREGRØT

Havregrøt er en enkel frokost,som gjør deg god og mett. Du kan spise den som den er, eller toppe den med noe godt, som frisk frukt eller bær, kanel og nøtter eller syltetøy. 

Se forrige ukes ukemeny for flere gode middagstips. 

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.