Ukemeny uke 28/2019

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

GRILLET VEGETARPIZZA

Legg en pizzastein på grillen og få grillet pizza med deilig sprø bunn. Her har du oppskriften på vegetarpizza med hvit pizzasaus, cherrytomater, rødløk og sjampinjong. Nam!

VARM SALAT MED RØKT MAKRELL OG POTETER

Salat med røkt makrell, kokte nypoteter og en deilig dressing med smak av pepperrot er nydelig sommermat på varme dager. Dette lager du raskt og enkelt!

KARRIKYLLING MED ERTEPURÉ OG EPLESALAT

En fargerik og spennende hverdagsrett for hele familien! Saftig kyllingbryst krydret med karri smaker kjempegodt til en frisk og syrlig eplesalat.

SIS KÖFTE MED SITRON, HVITLØK OG PERSILLE

Sis köfte er store, saftige og smakfulle kjøttboller på spyd. Disse har en frisk smak av sitronskall. Grillspydene er et herlig alternativ til hamburger, og finfin som tapasrett!

GRILLET LAKS MED VANNMELONSALSA

Grillet laksefilet med en søt og litt spicy rub er perfekt sommermat! En frisk salsa laget av vannmelon og mango står perfekt til den grillede fisken. Nyt gjerne maten ute på terrassen! Nam!

PAPAYASALAT MED BIFFSPYD

Papayasalat er en gjenganger i det thailandske kjøkken. Salaten er sprø, frisk, syrlig og samtidig litt sterk. Deilig! Prøv den til marinerte, saftige biffspyd, eller nyt den som den er.

BBQ SVINENAKKE

Grillet svinekjøtt hører til lyse sommerdager. Her er kjøttet rubbet med en god, hjemmelaget rub og servert med en grillet ananassalat.

UKENS DESSERT

GRILLET CAMEMBÆR MED JORDBÆR

Dette er en sommerdessert du kommer til å elske! Grillet camembert med grillede jordbær - ja, du kan grille desserten! 

UKENS BARNEVENNLIGE OPPSKRIFT

HJEMMELAGDE FISKEKAKER

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.