Ukemeny uke 24/2019

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

HAMBURGER MED SPEILEGG

Sommerens saftigste og beste hamburger lager du enkelt selv, og aller best blir den på smak om du slenger den på grillen. Toppet med speilegg, sprø løk og noen dråper tabasco så blir det mye deilig smak som pirrer. 

KYLLINGSALAT MED PASTA

Pastasalat med kylling er noe alle liker! Lag den til middag på en helt vanlig tirsdag, en helg du får gjester eller ta den med når du skal fikse noe godt til sommeravslutningen. 

STEKT LAKS MED GULROT OG SPINAT

En raus skive stekt laks med enkelt og godt tilbehør er rask og herlig hverdagsmat. Husk at det er bedre å steke laksen litt for lite enn litt for mye. Ta stekepannen av varmen mens fisken fortsatt er rosa inni, og la den hvile noen minutter mens du fikser tilbehøret, da er du garantert et saftig og vellykket resultat.

HELSTEKT INDREFILET MED RATATOUILLE

Indrefilet av svin er det møreste stykket på dyret. Den har en mild, fin smak og er i tillegg mager. I denne oppskriften serverer vi svinefileten med ratatouille - klassisk fransk tilbehør med masse deilige grønnskaker.

SIS KÖFTE - TYRKISK KEBAB

Köfte, kofte eller kebab er vanlige navn på krydrede kjøttboller fra Midt-Østen. De finnes i et utall varianter, gjerne kraftig krydret og servert i ferske pitabrød eller lefser. Våre köfte er laget av lammekjøtt.

VEGETARTACO MED BØNNER

Lyst på taco? Hva med en fargerik og fresh vegetarisk taco med bønnestuing, syltet rødkål og syrlig avokadokrem Nam! 

SYLTET MAKRELL MED PEPPERROTSAUS

Syltet makrell er en klassiker som virkelig fortjener å trekkes fram i sommerlyset. Enkel å lage, og blir bare bedre etter noen dager i kjøleskapet. Perfekt sommermiddag på varme, late sommerdager!

UKENS DESSERT

KAKE MED SKOGSBÆRKREM

Her tar vi rullekaken til nye høyder, og lager en stor kake som skjuler fine, loddrette lag med deilig skogsbærkrem. Enkelt, men utrolig elegant!

UKENS BARNEVENNLIGE OPPSKRIFT

NICECREAM MED BJØRNEBÆR

Nicecream er en is som både smaker godt, og er laget med frukt eller bær. Det er nice! Den lages på samme måte som en smoothie, men den blir tykkere og ligner mer på iskrem i konsistensen. Denne serveres med skiver av banan, som gir god smak og en litt annerledes konsistens. Topp gjerne med friske bær, hvis du vil det!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.