Ukemeny uke 23/2019

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

BØNNESALAT MED KRYDREDE EGG

Start uken med en vegetar salatbowl med egg, bønner, avokado og friske grønnsaker. Det er en mettende og god salat med masse smak! 

STEKT MAKRELL MED SPINAT OG SUKKERERTER

Fersk makrell er vel sommerfisk nummer én. Å trekke en sølvglinsende, sprellende makrell opp på land kan gi både gammel og ung et kick, og å rense og filetere den før den havner i stekepannen er nyttig kunnskap man tar med seg hele livet. Og så godt som det smaker!

PANCHO VILLA - ENKEL MEKSIKANSK GRYTE

I Mexico er ikke ris bare ris. Der serveres aldri ris uten tomat, kraft, krydder eller grønnsaker. Her har vi også hatt i kjøttdeig av svin. Resultatet ble en enkel og rask rett, som passer perfekt når du er fysen på noe meksikansk.

LAMMEKOTELETTER MED GRESK SALAT

Lam på grillen gir mange smakfulle muligheter. Denn oppskriften får deg til å drømme om hvite hus med blå dører og greske sandstrender.

KYLLINGSPYD MED COUSCOUSSALAT

Grillede kyllingspyd er et must til sommeren og disse serveres med en herlig couscoussalat som tilbehør. Med en digg dipp til så blir nok alle mer enn fornøyde.

HELSTEKT INDREFILET AV STORFE

Indrefileten er det edleste og møreste kjøttet hos storfe, og lett å lage noe eksepsjonelt godt av. Indrefilet står jevnlig på menyen i de fleste bedre restauranter og passer også perfekt til hjemmemiddager med mange til bords.

GRILLEDE BLÅSKJELL MED TANGSMØR

Blåskjell er fantastisk sommermat, enten du plukker dem selv, eller plukker dem opp i fiskedisken. Ha dem i en gammel, velbrukt gryte, eller gjør som oss og pakk dem i to lag aluminiumsfolie og sett dem på grillen. Det tar ikke mange minuttene før du kan servere et enkelt, men raffinert herremåltid! Husk godt, ferskt brød!

UKENS DESSERT

RABARBRAGRØT

Rabarbragrøt med melk er en god hverdagsdessert som man gjerne kan unne seg i rabarbrasesongen.

UKENS BARNEVENNLIGE OPPSKRIFT

LØRDAGSKYLLING

Dette er skikkelig "lørdagskosemat" du kan overraske de der hjemme med. Det tar ca. 1 time å lage kyllingretten, og husk å kose deg på kjøkkenet mens du holder på!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.