Ukemeny uke 21/2019

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

NESLESUPPE MED SMILENDE EGG

Nesler er et forhatt ugress, men også en super grønnsak med masse smak. Neslesuppe om våren er en klassiker, og en spennende matreise å ta med barn på fra høsting til servering. Bruk hansker når du plukker, og høst nye skudd.

GRØNN SALAT MED VARMRØKT LAKS OG EGG

Grønn salat med varmrøkt laks og egg fungerer ypperlig som en lett middagsrett eller som et sunt og smakfullt innslag på koldtbordet eller tapasbordet. Enkelt, mye smak og gir en deilig «fresh» feeling. 

LAMMEKARBONADER MED TOMATSALAT

Med noen saftige snarlagede lammekarbonader sikrer du en nydelig kjapp hverdagsmiddag med masse smak. Enkelt og veldig godt.

STEKT SEI MED ERTER, KÅL OG DILL

Sei er mer enn seibiff med løk! Her får den stekte seien friskt selskap av kål og erter krydret med dill. Server med kokte poteter. God mat uten fiskfakserier.

SPARERIBS MED KÅLSALAT

Skikkelig Texas bbq-spareribs med kålsalat og barbecuesaus. Saftig kjøtt som smelter i munnen. En suksesshistorie hvor norsk svinekjøtt møter en eksplosjon av smaker. Jiiiha!

FERSKE VÅRRULLER MED KYLLING 

Rispapirruller med friske grønnsaker i spreke farger og saftig kyllingfilet. Nesten som å spise regnbuen! Lag gjerne en hoisin- eller peanøttdip til for ekstra asiatisk smak på denne lekre retten.

GRILLET BIFF

Biff på grillen er en klar favoritt. Det er slettes ikke vanskelig å grille den perfekte biffen. Her lærer vi deg hvordan biffen blir perfekt.

UKENS DESSERT

RABARBRASUPPE

Rabarbra hører sommeren til. Lag en deilig rabarbrasuppe og server den med vaniljeis eller pisket kremfløte. Suppen smaker like godt kald som varm.

UKENS BARNEVENNLIGE OPPSKRIFT

OREO ISKAKE

Finnes det noe bedre enn Oreokake? Ja, Oreo iskake! Server den gjerne med friske jordbær for litt ekstra sommerfølelse! Du kan også knuse over litt ekstra kjeks ved servering. Denne kaken kan du også lage i mindre former eller glass, da får du små porsjonskaker. 

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.