Ukemeny uke 19/2019

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

EGG I SPICY BØNNEGRYTE

Vil du ha en digg hverdagsmiddag som er vegetar, så er denne eggeretten midt i blinken! Eggene har fått følge av en spicy tomat- og bønnegryte, og er toppet med frisk basilikum og deilig parmesan. Nam!

FLYNDREFILT MED RÅKOST

Gyllenbrune, panerte stykker av fisk er noe de fleste liker – og de behøver ikke være av typen som kommer i pakker fra frysedisken.

LAM MED GULROTSTUING

En fyldig og smaksrik gulrotstuing, smaksatt med kremost med urter og en enkel sjysaus smaker nydelig til lam. Kokte poteter eller ikke bestemmer du selv. Husk at lammelår i skiver bør tines før steking, dersom du har kjøpt dem frosne.

PANNESTEKT SEI MED RISONI

Sei har mer karakteristisk smak enn andre hvite fisker, og passer derfor ekstra godt i fiskeretter med mye smak. Her har vi blandet pesto med risoni, og serverer med en god miks av tomater, løk og basilikum. Andre navn på risoni er orzo eller kritharaki.

SKINKEPAI

Hvem kan motstå en nystekt pai? Her er en pai med skinke og brokkoli. Den er på plass på middagsbordet på under en time, men passer også godt på en buffet. Restene er perfekte i matpakka.

HAMBURGER

Hjemmelaget hamburger er både raskt og enkelt å lage. Her har burgeren med klassisk tilbehør som salat, tomat, løk og syltet agurk, men topp den gjerne med det du liker aller best.

KYLLINGFILET I FORM

Denne kyllingformen med smak av karri er en sikker vinner på middagsbordet for både store og små. Og det beste er at den lager seg nærmest selv. 

UKENS DESSERT

GLUTENFRIE WIENERBRØD

Elsker du wienerbrød? De sprø, deilige bakverkene fylt med myk vaniljekrem? Nå kan du lage en rask og glutenfri variant laget med vannbakkelsrøre. 

UKENS BARNEVENNLIGE OPPSKRIFT

KIKERTBURGER

Har du smakt falafel? Her har vi stekt falefeldeigen som burgere! Det blir kjempegodt sammen med en frisk og fargerik salat. Du kan ha de i burgerbrød eller noen gode rundstykker. Server gjerne burgerne med rømme, tzatsiki eller aïoli. 

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.