Ukemeny uke 14/2019

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

ENKEL NAN-PIZZA MED EGG

Er du glad i speilegg? Prøv denne fargerike smaksbomben - mykt nanbrød toppet med mynteyoghurt, frisk spinat, chilistekte speilegg, en deilig urteolje og grønt. Nam!

KYLLINGFILET MED SENNEP OG TOMAT

Kyllingfilet penslet med dijon-sennep og toppet med tomatskiver og en blanding av solsikkekjerner, griljermel og parmesan. Potetsalaten er laget med en dert pisket kremfløte, som gir den en herlig og lett kremet konsistens.

LETTSALTET TORSK MED BACON

Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste. 

RASK WOK MED LAM OG NUDLER

Lammeskav er perfekt å steke i wok. Med grønnsaker, nudler og woksaus blir dette en kjempegod middagsrett med mye smak.

PULLED BEEF TACO

Her er taco for de virkelig tålmodige som ønsker utenom det vanlige god smak. Det tar nemlig litt tid å koke både høyrygg og oksehaler, men det er vel verdt ventetiden når du kan servere taco med skikkelig mørt, lanstidskokt kjøtt og friske grønnsaker til gjestene dine.

WONTONSALAT

Har du smakt friterte wontons? Sprø wontons fylt med kjøttdeig av svin, chili, hvitløk, soya og sesam smaker helt himmelsk! Sammen med en digg asiatisk-inspirert salat blir dette en skikkelig frisk koserett. Oppskriften gir ca. 7-8 wontons per porsjon. Du kan også lage denne i mindre porsjoner og servere den som en smårett.

KLIPPFISK MED URTE- OG PAPRIKASAUS

Lekre klippfiskfileter eller loins servert med en fargerik og nydelig paprikasaus med masse hakkede urter. En nydelig vri på den tradisjonelle bacalaoen.

UKENS DESSERT

NUGATTISNURRER MED APPELSINGLASUR

Nugattisnurrer er enkle å lage, de smaker supergodt og kan fort bli barnas nye bake-favoritt. Appelsinglasuren bidrar med lit syrlighet som gjør dem enda mer uimotståelige.

UKENS BARNEVENNLIGE OPPSKRIFT

VERDENS BESTE VAFLER

Vafler er supert å lage hvis du får besøk, eller har lyst til å glede de andre i familien. Server vaflene med det du liker best! Denne oppskriften gir ca. 12 vaffelplater og vi har beregnet 2 stykker til hver.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.