Ovnspannekake med bacon

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Elsker du pannekaker, men synes det tar for lang tid å steke dem? Sleng hele røra i stekeovnen, da vel! Vi lover at denne fluffy ovnspannekaken toppet med bacon og blåbær får bein å gå på i det øyeblikket du setter den på bordet!

Ingredienser

  • 6 stk egg
  • dl melk
  • dl hvetemel
  • 50 g smør eller margarin

Til servering

  • 150 g bacon
  • 100 g blåbær eller blåbærsyltetøy

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 225 °C.
  2. Visp sammen egg, melk, mel og smeltet smør til en glatt og klumpfri røre.
  3. Smør en ildfast form (ca 20x30 cm.) med litt smør. og hell i røren. Plasser formen midt i stekeovnen i ca 25 minutter, til pannekaken har hevet seg godt og er vakkert gyllenbrun.
  4. Stek bacon til det er gyllent og sprøtt. La det renne av seg på litt tørkepapir. 
  5. Legg stekt bacon og blåbær på den varme ovnspannekaken og server.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.