Ukemeny uke 47/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

PASTA MED VARMRØKT LAKS

Raskt, enkelt og veldig, veldig godt! Denne middagen tar ikke lenger tid å lage enn det tar å koke pastaen. Helt perfekt i en travel hverdag.

PYTT I PANNE MED GRØNNSAKER

Hverdagsmat med rester fra grønnsaksskuffen er helt topp! Vi fant både sopp, rotselleri og kålrot. Hva finner du? Bruk det du har, topp med et stekt egg eller to, og server med sylteagurk og rødbete.

PANNESTEKT SEI MED RISONI

URTESTEKT KALKUNBRYST

Fjerde torsdag i november er Thanksgiving Day, og i den anledning byr vi på urtestekt kalkunbryst. Skjær den stekte kalkunfileten i pene skiver og server den med deilige aspargesbønner og rød grønnkål.

TOAST MED LAM OG GLASERT LØK

Varm toast med smeltet ost kan fylles med masse godt! Denne har vi fylt med glasert rødløk, chevre og lam. Fantastisk god snacks. Her kan du bruke ferdig tilberedt lammeskank fra butikken for den raske varianten, eller tilberede den selv. Du kan også bruke rester av lammestek eller rester av kjøtt som du varmer opp.

THAIGRYTE MED STRIMLET SVINEKJØTT 

Få ting er bedre enn smaken av smilets land! Denne thaigryten med svinekjøtt har eksotiske smaker av kokos og karripasta. 

OKSEKASSEROLLE

Dette er en europeisk crossover gryte med eksotiske kryddersmaker. Med engelsk mørkt øl i blir den en skikkelig smaksbombe. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Speltrisotto. Den har vi satt på menyen i morgen.

UKENS DESSERT

AMERIKANSK GRESSKARPAI

Pumpkin Pie på Thanksgiving er nesten like viktig som selve kalkunen for de fleste amerikanere. Gresskar er søtt og mildt i smaken, og krydret med aromatiske kryddere som muskat, kanel og ingefær gjør den seg perfekt i et sprøtt paiskall som en søt avslutning på årets store kalkunmiddag. Har du gresskarpuré  etter halloweenfeiringen, så er denne gresskarpaien super å lage!

UKENS BARNEVENNLIGE OPPSKRIFT

KYLLINGWOK

Dette er en fargerik og fristende wok med kylling og grønnsaker, som barna kan lage til familien. Server kyllingwokken sammen med ris eller godt brød.

Se flere middagstips i forrige ukes ukemeny

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.