Ukemeny uke 46/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

RISOTTO MED GRESSKAR

Risotto er vidunderlig godt når den er laget riktig. Den skal være nesten flytende – som en tynn grøt, og fortsatt ha litt «bitt» i riskornene. Sødmen og kryddersmaken i det stekte gresskaret er nydelig i denne risottoen. 

SEIBIFF MED GULROT OG LØK

Sei er en klassisk hverdagshelt – en fisk som ikke skal undervurderes.  Den er lett å tilberede og har så mye smak!

KJØTTKAKER MED ERTESTUING

Få hele familien inn på kjøkkenet, finn frem foodprocessoren og sett i gang. Kjøttkakemiddag er superenkelt å lage og smaker kjempegodt.

LAKS MED INGEFÆRGLAZE

Dette er en rask hverdagsrett som smaker fantastisk. Laks og asiatiske smaker passer godt sammen, og gir den tradisjonelle laksemiddagen en spennende vri. 

KYLLINGFORM MED ORZO

De små risformede pastakornene som kalles orzo eller risoni er populære i gryter, supper og ovnsretter i Hellas. Vi har laget en alt-i-ett-rett med saftig lårfilet av kylling, fiks ferdig på en halv time.

BOEUF BOURGUIGNON

Boeuf Bourguignon er en verdenskjent klassiker fra Frankrike. Dette er kraftfull og velsmakende kjøttgryte som egner seg godt for tilberedning på forhånd og varmes opp før servering - da blir smaken bare enda bedre.

ARGENTINSK SVINERULL

Svinerull er en annerledes måte å bruke tynnribbe på. Smaken av gode kryddere sammen med en lett syrlig grønnsaksalat er en super kombinasjon. 

UKENS DESSERT

KRYDDERKAKE I LANGPANNE

Denne deilige langpannekaken med masse kryddersmak passer godt til ulike sammenkomster. Vi har brukt en enkel melisglasur på kaken, men en god, mørk sjokoladeglasur passer også godt.

UKENS BARNEVENNLIGE OPPSKRIFT

TORSKEFORM MED OST

Torsk bakt i form sammen med purre, tomat, fløte og revet ost er topp hverdagsmat. Vi foreslår at du lager denne med kokte poteter ved siden av, men du kan også lage ris eller pasta. 

Se forrige ukes ukemeny for flere gode middagstips.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.