Ukemeny uke 45/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

GRESSKARSUPPE

En god og enkel gresskarsuppe med rene og milde smaker av gresskar, sjalottløk og hvitløk. Supert å servere utover høsten, når det blir kaldere ute. Topp gjerne suppen med urter, rømme og ristede gresskarkjerner.

PASTA MED TUNFISKSAUS

Pasta i alle varianter er typisk hverdagsmat for oss nordmenn. Og har du en boks tunfisk innerst i skapet, kan du trylle fram denne knallgode og enkle pastaretter i løpet av få minutter.

KYLLINGLÅR I KOKOSMELK MED KARRI

Grillede kyllinglår sammen med poteter, løk, tomater, kokosmelk, soyasaus og karripasta gir deg du hele middagen servert i én form. Smaken er utrolig spennende!

OVNSSTEKT LAKS MED HOTTE RISNUDLER

Å bake fisken i stekeovnen er både plass- og tidsbesparende, og gir et godt resultat. Mens fisken står i ovnen lager du resten av retten, og har middagen på bordet i løpet av en halvtime. Denne retten er en gjenoppskrift sammen med Pho med reinsdyrskav.

KYLLINGPAI MED SPINAT

Pai med kylling, spinat og oliven er kjempegodt, enten det er til en hverdagsmiddag, i matpakken, når du skal ha gjester eller som en rett på tapasbordet.

KLASSISK REINSDYRSTEK

Reinsdyrkjøtt er særdeles mørt og magert. Med sin kraftige viltsmak gir det mange glede ved matbordet. Imponer dine gjester med denne klassiske reinsdyrsteken. 

UKENS DESSERT

VAFLER

Vafler, en suksess både hos store og små. Sett frem syltetøy, rømme, smør, sukker og brunost, da er du garantert at alle får sine ønsker oppfylt. Prøv vår deilige vaffeloppskrift!

UKENS BARNEVENNLIGE OPPSKRIFT

TACOSTICKS

Disse tacosticksene er morsomme å lage og smaker supergodt! Oppskriften gir 8 sticks. Spis dem som snacks på en fredagskveld, eller som middag ved siden av en deilig salat. Det blir ekstra godt hvis du dypper dem i litt rømme og salsa!

Se forrige ukes ukemeny for flere gode middagstips.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.