Ukemeny uke 44/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

GROVE FISKEKAKER MED KARRISTUEDE ROTGRØNNSAKER

Nystekte, hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt, og er en ypperlig måte å servere fisk på. Her får du dem med en deilig karristuing og stekte poteter, men det er ingenting i veien for å nyte fiskekakene mellom et godt burgerbrød eller i en fiskewrap. 

KOTELETTER OG GRØNNSAKER I OVN

Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en ordentlig middag. Retten stekes ferdig i ovnen, da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen.

LETTSALTET TORSK MED GRØNNKÅL OG BYGGRIS

Når du trenger snarlaget mat kan denne retten med grønnkål, byggris og et lite dryss grovhakkede mandler være midt i blinken. På kort tid har du altså mat som er smakfull som bare rakker`n.

GRØNNSAKSUPPE MED GRESSKAR OG RISONI 

Enkelte dager er en god, varm suppe akkurat det man trenger. Denne suppen smaker deilig, og du lager den kjapt. Med noen skiver godt brød ved siden av, har dere en fullverdig middag.

RISOTTO MED REINSDYR

Har du kokt en god reinsdyrkraft, så kan vi anbefale å lage en risotto med et stykke reinsdyrkjøtt på toppen. En nydelig middag med masse smak.

KYLLING MED KARAMELLISERT APPELSIN

Har du noen gang tenkt på sukker som krydder? I denne kyllingretten er sukkeret karamellisert, og er med på å krydre kyllinglårene sammen med frisk appelsinsaft, hvitløk og urter. Resultatet er fantastisk smakfullt og mørt kjøtt.

LAMMEGRYTE MED ROTGRØNNAKER

Rotgrønnsaker har tradisjonelt vært mye brukt i Norge. De er gode og næringsrike. Har du lyst på en tradisjonsgryte med den gode kombinasjonen av lammekjøtt og rotgrønnsaker?

UKENS DESSERT

PANNEKAKER MED GRESSKAR

Luftige, amerikanske pannekaker er populært blant store og små. Prøv ut denne varianten med varme kryddere og gresskarpuré.  Server gjerne med hakkede nøtter og honning eller lønnesirup. 

UKENS BARNEVENNLIGE OPPSKRIFT

KOKOS- OG SØTPOTETSUPPE

Har du laget suppe av søtpotet før? Det er kjempegodt! Her har vi smaksatt suppen med kokos, chili og ingefær - som gir den en spennende smak. Server gjerne suppa med litt brødkrutonger eller godt brød til.

Se forrige ukes ukemeny.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.