Ukemeny uke 43/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

PAI MED RØDBETER

Rødbete er en fantastisk grønnsak! Denne paien er med ferdigkokte rødbeter og fetaost. En smakfull kombinasjon!

BROKKOLI- OG ERTESUPPE MED TORSK

Torsk er en ypperlig matfisk som er lett å lykkes med. Sammen med denne suppen, og toppet med syltet rødløk, har du et spennende og litt annerledes måte å servere torsken på. 

SVIN KORMA MED EPLER OG SPINAT

Svin Korma med epler og spinat er en smakfull og fargerik rett som er lett å lage.

LETTSALTET LAMMEKJØTT MED RASPEBALLER

Salt lammekjøtt med raspeballer er nydelig tradisjonsmat som smaker. Om du vil lage kålrotstappe som her eller bare servere med kokt kålrot i skiver, det blir opp til deg.

STEKT LAKS MED KOKOSRIS

Rød fisk, og særlig laks, er hverdagsmat for mange – raskt å lage og lett å like. Brokkoli med masse hvitløk og ris kokt i kokosmelk er supert tilbehør.

KYLLINGPAI MED SPINAT

Tid for pai! En pai med kylling, spinat og oliven er kjempegodt enten det er til hverdagsmiddag, i matpakken, når du skal ha gjester eller som en rett på tapasbordet. 

KLASSISK REINSDYRSTEK

Reinsdyrkjøtt er særdeles mørt og magert. Med sin kraftige viltsmak gir det mange glede ved matbordet. Imponer dine gjester med denne klassiske reinsdyrsteken. 

UKENS DESSERT

BAKT OSTEKAKE MED SJOKOLADE

Rustikk, bakt ostekake med skummel vri til Halloween. Ostekaken med sjokolade er pyntet med blank karamell som ligner knust glass og hvis du serverer den med bringebærsaus blir kaken enda litt eklere. 

UKENS BARNEVENNLIGE OPPSKRIFT

MUMIEPØLSER

Skumle mumiepølser er skremmende godt enten du serverer de på Halloweenfesten, i en bursdag eller på tur i skogen. Superenkelt å lage, og med litt blodig ketchup blir det også ekstra morsomt å spise.

Se forrige ukes ukemeny for flere gode middagstips.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.