Ukemeny uke 42/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

HALLOUMI MED BAKT GRESSKAR

Bakt gresskar i en lun salat med deilig halloumi er enkel og fristende hverdagsmiddag. Server salaten med en frisk og syrlig dressing som setter prikken over i’en.  Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Sticky kylling med gresskar og pastasalat.

STICKY KYLLING MED GRESSKAR OG PASTASALAT

Saftige kyllinglår penslet med sticky, asiatisk saus er en skikkelig digg middag du kan diske opp med på en helt vanlig hverdag, eller til en kosekveld i helgen. Server med en fargerik og smakfull pastasalat. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Halloumi med bakt gresskar. 

BAKT TORSK MED LINSER

Det er ikke mye som skal til – fisk, litt smør eller olje, sitronsaft og krydder. Fisken gjør seg selv i ovnen mens du fikser tilbehøret. Og det blir så godt! Hver gang!

FLESK OG DUPPE

Tykke, sprøstekte skiver med flesk, kålrotstappe, kokte poteter og duppe - lys saus - er enkel, velkjent og velsmakende husmannskost i hele landet. Tilbehøret varierer fra region til region, og kan være kokte gulrøtter, rotmos eller kålstuing. Duppen kan være smakt til med urter, løk eller gressløk.

SASHIMI

Sashimi er en sunn, enkel og velsmakende rett med rå fisk. Server den kun som den er, som en forrett eller som en del av en sushimeny.

FRANSK LAMMEGRYTE

En varmende og deilig gryte smaker alltid godt på kalde dager. La lammekjøtt, en vinskvett og grønnsaker få kose seg på lav varme slik at smakene kan utvikle seg. Så enkelt, og så godt!

LAPSKAUS

Lapskaus er en velkjent tradisjonsrett i Norge. Rykende varm lapskaus faller garantert i smak hos liten og stor.

UKENS DESSERT

ENKEL SJOKOLADEKAKE

En saftig og god sjokoladekake er alltid en sikker vinner, enten du skal servere den i barnebursdag eller som pausekos på en dugnad. Denne oppskriften er superenkel og kaken kan fint lages en dag eller to på forhånd, da blir den bare enda mer saftig. 

UKENS BARNEVENNLIGE OPPSKRIFT

VÅRRULLER

Vårruller er supergodt! I denne oppskriften er det en del som skal gjøres, så det kan være greit å få litt hjelp første gangen. Men husk, øvelse gjør mester! Kanskje du til og med kan invitere venner til et hyggelig vårrull-verksted? Vi har beregnet 4 vårruller per porsjon.

Se forrige ukes ukemeny for flere gode middagstips.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.