Ukemeny uke 27/2019

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

GRØNN BØNNEBURGER

Frosne soyabønner og kokte poteter er basisen i disse herlige, grønne burgerne. Får du ikke tak i soyabønner kan du erstatte dem med en boks godt avrente hvite bønner, men da får du ikke den friske fargen. Burgerne kan stekes både i stekepanne og på grill. 

OVNSBAKT LAKSEFILET MED NYKÅL

Ovnsbakt laksefilet med nykål og poteter er enkelt å lage og passer perfekt i en travel hverdag. Baker du fisken i stekeovnen kan du raskt tilberede mat til mange, med et flott resultat. 

KYLLING- OG PASTASALAT MED PESTO

Pastasalat med deilig pestodressing, fargerike tomater og saftig kylling. Perfekt sommermat til sene kvelder på terrassen eller når du skal ha med noe godt til sommerfesten.

LAMMELÅR I SKIVER MED MIDDELHAVSSALAT

En bris fra Middelhavet, med norsk lam i god kombinasjon med en smakfull salat med tomat, oliven, mynte og fetaost. 

FISKEBURGER

Har du vært på fisketur og fått en sei eller to på kroken kan du lage en nydelig fiskeburger! Hvis ikke, er fiskeburgeren i butikken et godt alternativ. Server dem i godt hamburgerbrød med remulade, salat og friske reddiker, og vips har du en deilig middag som passer både for store og små. 

BYGGRYNSRISOTTO MED BIFFSTRIMLER

Saftige biffstrimler av storfekjøtt smaker skikkelig godt sammen med byggrynrisotto og friske asparges. Sunt er det også. 

NUDELSALAT MED SVINEFILET

Salat med asiatisk smak - perfekt enten du skal ha gjester eller bare kose deg med god mat. Nudler som metter, grønt som gjør salaten ekstra fargerik, saftig svinefilet og en kremete, deilig peanøttdressing. Kan det bli bedre?

UKENS DESSERT

OSTEISKAKE MED JORDBÆR

Denne iskaken kommer til å bli en av dine favorittdesserter. Søt, fyldig og god. Det kjekke med iskake er at du kan lage den når du har tid til overs og la den ligge i fryseren til du får gjester. På den måten har du alltid noe godt å by på.

UKENS BARNEVENNLIGE OPPSKRIFT

SALATWRAP MED KYLLING

Kyllingspyd med nudler og salatwraps er kjempegodt, og kan passe fint som en lett middag i løpet av sommeren. De voksne må være sjef over grillen, men barna kan være med på å gjøre alt klart og spørre om de kan være med på grillingen. Barna kan gjøre klar tilbehøret, og forberede spydene inne.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.