Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pebre - hot salsa

Pebre - hot salsa

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk finhakket
  • 2 stk. tomat
  • 2 båter hvitløk finhakket
  • 0,5 potte frisk koriander finhakket
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus) eller annen sterk chilisaus
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss vann
  • 2 ss rødvinseddik
  • 0,5 ts chiliflakes
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pebre er Chiles svar på salsa, og brukes mye til stekt og grillet kjøtt og fisk. Ingrediensene er som oftest lokale, sterke små chilier, løk, hvitløk, tomat og koriander.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk finhakket
  • 2 stk. tomat
  • 2 båter hvitløk finhakket
  • 0,5 potte frisk koriander finhakket
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus) eller annen sterk chilisaus
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss vann
  • 2 ss rødvinseddik
  • 0,5 ts chiliflakes

Slik gjør du

  1. Finhakk løk, tomat, hvitløk og koriander og ha i en bolle.
  2. Bland inn sriracha, olivenolje, vann, rødvinseddik og chiliflaks. Smak til med salt og pepper.
  3. Sett kaldt i 1-2 timer før servering for å trekke smak.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 19.04.2024 09:39:30