Tradisjonell ertesuppe Kategori Tradisjon Vanskelighetsgrad Enkel Tid Over 60 min Tradisjonell ertesuppe kokt på svineknoke er god, solid bondekost som egner seg året rundt til både hverdag og fest. Og pannekaker hører med som dessert! Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 9Kommentarer Ingredienser Porsjoner 1 stk lettsaltet svineknoke 200 g tørkede gule erter 1 stk løk , finhakket 1 stk sellerirot , i terninger 2 stk laurbærblad 2 l vann 2 stk gulrot , i terninger 1 stk purre , i ringer 4 stilk frisk timian Slik gjør du Du trenger: erter, lettsaltet svineknoke, løk, gulrot, purre, timian, knollselleri (sellerirot), pepper og laurbærblad. Legg erter i rikelig med vann over natten. Hell av vannet før du begynner med de andre forberedelsene. Legg svineknoke, erter, løk, selleri, laurbærblad og timian i en gryte. Hell på ca. 2 liter vann, og kok opp. Skum godt av, og la det trekke i 3 timer under lokk. Tilsett gulrot og purre når det er 20 minutter igjen av koketiden. Ta opp svineknoken, skjær av kjøttet og legg det tilbake i suppen. Smak til suppen med grovmalt pepper og server med flatbrød og godt smør. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.