Indisk curry med strimlet svinekjøtt Kategori Sunn Vanskelighetsgrad Middels Tid 20–40 min Indisk curry er en super hverdagsgryte. Karripasta, kokosmelk og ingefær gir varme fra Asia, og blandet med gulrot, sukkererter, kål og norsk svinekjøtt i strimler har du en spennende, smaksrik middag. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 18Kommentarer Ingredienser Porsjoner 600 g renskåret svinekjøtt i strimler 2 ss margarin til steking 2 stk løk i båter 60 g finhakket frisk ingefær 4 ss indisk karripasta 2 boks lett kokosmelk (à 400 ml) 4 stk revet gulrot 400 g kinakål i strimler 20 stk sukkererter i strimler 4 ss fiskesaus (asiatisk) 1 ts salt 1⁄2 ts pepper Vis næringsinnhold Energi 452.5kcal Fett 22.8g Protein 39.5g Karbohydrater 19.1g Jern 2.3mg Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør. Slik gjør du Varm margarin i en kjele. Når margarinen har sluttet å bruse, fres løk og ingefær til det er mykt og blankt. Ha i karripasta og fres i et minutt til. Tilsett kokosmelk og revet gulrot, kok opp. Tørk kjøttet med litt kjøkkenpapir og ha det i gryten. Kok opp og senk varmen, og la gryten koke på svak varme i 2-3 minutter, eller til kjøttet er gjennomkokt. Ha i kinakål og sukkererter og la alt bli gjennomvarmt. Bruk en liten kniv og rens sukkerertene ved å dra av strengen. Smak til med fiskesaus, salt og pepper. Server den indiske currygryten i dype skåler. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.